De Sportvereniging

Sportvereniging Veendam Gymnastiek is opgericht op 2 november 1917 en heeft als doel de inwoners van Veendam en ommelanden de mogelijkheid te bieden om samen op een leuke en recreatieve manier te sporten.

De vereniging bestaat uit leden. Als je wilt sporten bij SV Veendam Gymnastiek word je automatisch lid van de vereniging. De leden betalen contributie voor o.a. het huren van de zaal, een leidster/leider die de les verzorgt en voor het aanschaffen van materiaal. Een vereniging heeft geen winstoogmerk en dus ook onze vereniging niet.
Dat is wezenlijk anders dan bij een sportschool. Daar betaal je voor het gebruik van de ruimte, materialen, instructeurs en voor de winst en reserves van de sportschool.

Onze vereniging biedt u een ruim aanbod aan bewegingslessen zoals Body Totaal,
Dynamic tennis en sportfit voor senioren.

Zorg ervoor dat u voldoende beweging krijgt zodat uw lichaam vitaal en soepel blijft, dat is de doelstelling van onze bewegingslessen voor de senioren.

30 minuten bewegen per dag, dat moet ook uw doelstelling zijn, ongeacht uw leeftijd!

Uw privacy is belangrijk, daarom gaan we zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe we dat doen staat in onze privacyverklaring.

<< Klik hier, en lees onze privacyverklaring >>