Gymlessen

Op deze pagina vindt u alle sportmogelijkheden die SV Veendam Gymnastiek u te bieden heeft.

De lesinhoud wordt bepaald door de leidster/leider die voor de groep staat, maar is vaak in samenspraak met de leden.

Gratis proeflessen: Bent u nog niet overtuigd maar wilt u het toch eens uitproberen? Maak dan gebruik van twee gratis proeflessen, zonder enige verplichting.

   

Body totaal

Zoals de benaming al zegt, worden hier de onderliggende spieren van het hele lichaam aan het werk gezet, en met name de 4-B's: de Been-, Bil-, Buik-, en Borst-spieren.  

Een ideale les voor mensen die graag wat strakkere contouren willen krijgen en/of behouden.

 

Dynamic Tennis

Dynamic tennis is een relatief nieuwe en attractieve racketsport voor jong en oud, voor dames en heren, die elementen van tennis, tafeltennis en badminton combineert in een dynamische sport.
Het spel wordt met een lichte foambal en een lichtgewicht racket gespeeld op een badmintonveld met het net op tennishoogte, volgens de spelregels van tafeltennis.

SV Veendam Gymnastiek biedt gelegenheid voor de 50-plussers om van deze gezellige sport te genieten. Doordat zowel het racket als de foambal zeer licht van gewicht zijn, is deze sport zeer geschikt voor deze leeftijdsgroep.

 

Sportfit 55+

Zorg ervoor dat u voldoende beweging krijgt zodat uw lichaam vitaal en soepel blijft. Dat is de doelstelling van deze bewegingslessen voor de 55-plussers.

De lessen beginnen met eenvoudige oefeningen voor het opwarmen van het lichaam. Daarna wordt er enthousiast deelgenomen aan een bewegingsspel dat iedere week weer anders is. Daarna kunt u eventueel onder het genot van een kopje koffie/thee weer even bijkomen.

Laat het bewegen een feest voor u worden door deel te nemen aan de gezellige en gevarieerde bewegingslessen bij SV Veendam Gymnastiek. De ervaren en professionele leidsters zorgen ervoor dat u die beweging krijgt die bij uw leeftijd past.

30 minuten bewegen per dag, dat moet ook uw doelstelling zijn, ongeacht uw leeftijd! U bent nooit te oud om sportief te bewegen en dat willen we met onze Sportfit 55+ lessen bewijzen.

Voor foto's, <<klik hier>> 

Meldt u nu aan voor de gratis proeflessen en ervaar hoe goed u zich erbij voelt.

 

Sport beweegt ons