Juli 2019

Vorig jaar begon het nieuwe seizoen voor Petra van den Bosch op een héél bijzondere manier: Ze was 25 jaar leidster bij SV Veendam Gymnastiek.

Nu, één jaar later, begint het nieuwe seizoen ook op een héél bijzondere manier . . .
. . . .  met het vertrek van Petra van den Bosch bij SV Veendam Gymnastiek.
Een groter contrast kun je je niet voorstellen.

Dat hadden wij, het bestuur, helemaal niet verwacht en wij betreuren dat zeer, want Petra was een super-leidster voor onze vereniging. Ook onze leden zullen er niet blij mee zijn !!!

Maar Petra grijpt een nieuwe uitdaging aan: via een vast contract bij de gemeente Borger-Odoorn kan ze als buurtsportcoach Senioren optreden en daarnaast kan ze binnen het Sociale Domein van de gemeente haar steentje bijdragen.

Wij begrijpen natuurlijk dat Petra een dergelijke uitdaging niet voorbij kan laten gaan.
Het bestuur wenst Petra een fijne toekomst met haar nieuwe uitdagingen en wij zullen haar zeker blijven zien.

Op 28 augustus zal Petra haar laatste les geven bij SV Veendam Gymnastiek.

Het bestuur van SV Veendam Gymnastiek