Vacaturebank

Leid(st)er gezocht voor keep fit trainingen.

SV Veendam Gymnastiek is op zoek naar een enthousiaste dame of heer die les kan geven aan enthousiaste gemengde senioren groepen.

Onze lessen beginnen met eenvoudige oefeningen voor het opwarmen van het lichaam. Daarna wordt er enthousiast deelgenomen aan een bewegingsspel dat iedere week weer anders is.

Functie-eisen en opleidingseisen:

• Jij kunt gevarieerde keep fit trainingen geven

• Jij kunt een leuk spelelement inbrengen

• Jij bent in staat om beide disciplines tijdens één les te combineren en de leden voldoende afwisseling te bieden

• Jij hebt de benodigde diploma’s om les te mogen geven.

Wie zijn wij en wat bieden wij?

Wij zijn een florerende vereniging van meer dan 100 jaar oud. We bieden voor alle inwoners van Veendam en Ommelanden de mogelijkheid om samen te sporten op een prettige en recreatieve manier. We vinden het belangrijk dat onze leid(st)ers hun werkzaamheden met plezier uitvoeren en bieden een leuke, gezellige werksfeer, waarbij ook jouw mening er toe doet!

Wil je nog meer over ons weten?

Kijk dan op onze website: www.svveendamgymnastiek.nl

of bel voor nadere info: 06-177 828 81

Interesse?

Stuur dan je motivatie samen met je Curriculum Vitae naar:

svveendamgymnastiek@gmail.com

t.a.v. Joyce Gibcus (voorzitter)

Telefoon: 06-177 828 81