Senioren In Beweging
Bewegen met Veendammer sportvereniging SVVG

Sportlessen

Op deze pagina vindt u alle sportmogelijkheden die SV Veendam Gymnastiek u te bieden heeft.
De lesinhoud wordt bepaald door de leidster/leider die voor de groep staat, maar is vaak in samenspraak met de leden.

Body totaal
Zoals de benaming al zegt, worden hier de onderliggende spieren van het hele lichaam aan het werk gezet, en met name de 4-B's: de Been-, Bil-, Buik-, en Borst-spieren.
Een ideale les voor mensen die graag wat strakkere contouren willen krijgen en/of behouden.

Sportfit Senioren
Zorg ervoor dat u voldoende beweging krijgt zodat uw lichaam vitaal en soepel blijft. Dat is de doelstelling van deze bewegingslessen voor senioren.
De lessen beginnen met eenvoudige oefeningen voor het opwarmen van het lichaam. Daarna wordt er enthousiast deelgenomen aan een bewegingsspel dat iedere week weer anders is. 
Laat het bewegen een feest voor u worden door deel te nemen aan de gezellige en gevarieerde bewegingslessen bij SVVG. De ervaren en professionele leidsters zorgen ervoor dat u die beweging krijgt die bij uw leeftijd past.

Dynamic Tennis
Dynamictennis is een relatief nieuwe en attractieve racketsport voor jong en oud, voor dames en heren, die elementen van tennis, tafeltennis en badminton combineert in een dynamische sport. Het spel wordt gespeeld op een badmintonveld met het net op tennishoogte, volgens de spelregels van tafeltennis.
Dynamictennis wordt gespeeld met een speciaal ontwikkeld racket met extreem laag gewicht van ca. 170 gram en met een lichtgewicht foambal van ca. 15 gram. Dit geeft elke speler de mogelijkheid snel, behendig en met veel effect te spelen. Dankzij deze materialen kost het nagenoeg geen kracht om de bal te spelen.
Door bovengenoemde eigenschappen is dynamictennis uitermate geschikt voor senioren. SVVG biedt gelegenheid voor deze leeftijdsgroep om van deze gezellige sport te genieten.

Gratis proeflessen:
Bent u nog niet overtuigd maar wilt u het toch eens uitproberen? Maak dan gebruik van twee gratis proeflessen, zonder enige verplichting.
Meldt u nu aan voor de gratis proeflessen en ervaar hoe goed u zich erbij voelt.